Haku päättynyt: Myyntiassistentti

Myyntiassistentti

Etsimme joukkoomme energistä myyntiassistenttia hoitamaan asiakaspalvelua sekä myynnin ja tuotannon tukitehtäviä.

Toimit myynnin tukena ja tärkeimpiin työtehtäviisi kuuluvat monikanavainen asiakaspalvelu, myyntitilausten käsittely ja laskutus. Huolehdit, että asiakastilaukset etenevät saumattomasti tilausvaiheesta tuotantoon ja aina toimitukseen saakka. Olet tärkeässä roolissa asiakastyytyväisyyden ylläpitämisessä ja kehittämisessä. Toimit kontaktina asiakkaan, myyntitiimin ja tuotannon välillä. Vastaat tuotevarastomme ylläpidosta. Lisäksi hoidat yleisiä toimistotehtäviä, tarviketilauksia ja kokousjärjestelyitä.

Persoonana olet hyvä tyyppi. Sinulla on asiakaslähtöinen asenne, hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä kyky organisoida omat työtehtäväsi tehokkaasti. Työsi on itsenäistä ja tarkkuutta vaativaa, sillä apuasi tarvitaan niin tuotannossa kuin laskutuksessakin. IT-osaamisesi on hyvällä tasolla (MS Office), opettelet rohkeasti uusia järjestelmiä ja tuotannossa käyttämiämme laitteita.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta:

• Asiakaspalvelutaitoja, erityisesti puhelimitse ja sähköpostitse
• Erinomaista suomen- ja englanninkielen taitoa, muu kielitaito on eduksi
• Aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä kykyä työskennellä osana tiimiä
• Ymmärrystä laskutusprosessin etenemisestä ja kenties aiempaa kokemusta Procountorista tai vastaavasta laskutusohjelmasta
• Tarkkuutta ja kestävyyttä myös rutiinien hoitoon
• Aiempi kokemus RFID:stä katsotaan eduksi

Tehtävä alkaa vuoden mittaisena määräaikaisena työsuhteena, mutta hyvälle tyypille löytyy tilausta jatkossakin.

Haku on päättynyt. Kiitämme kaikkia hakijoita!

**

Me tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, positiivisen työilmapiirin kasvuyrityksessä sekä mukavat työkaverit ja tiimin tuen. Meillä saa laittaa itsensä likoon, tehdä töitä hyvän porukan kanssa ja olla ylpeä aikaansaannoksistaan. Liiketoimintamme perustuu tiimimme osaamiseen ja haluun innovoida uutta.

Olemme saaneet valtavasti hyvia hakemuksia, kiitos kaikille hakemuksen lähettäneille! Tehtävään sopiva henkilö on löytynyt ja haku on päättynyt.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen: jaana.varsamaki@nulltoptunniste.fi

Asiakkaat-sivulta löydät esimerkkejä siitä, miten olemme auttaneet asiakkaitamme saamaan parempia tuloksia RFID:lla.