tail-cardpic
StoraEnso Tail tag

Stora Enso Tail UHF tunniste

Tilausmäärät alkaen 1000 kpl

1 000 kpl Rulla Laatikko
1 000 kpl 2 000 kpl 8 000 kpl

Product Description

Tail UHF tunniste on suunniteltu läpimitaltaan eri kokoisten elektronisten kaapeleiden helppoon ja suoraan tunnistamiseen. Tunniste mahdollistaa tuotteiden tunnistamisen ja seurannan, millä lisätään tuotteiden tuotteiden turvallisuutta ja tuotannon tehokkuutta. Tunnisteella on ohut ja joustava rakenne, mikä on kätevää tilarajoitusten vuoksi. Tail jää kiinnitetyn kohteen ulkopuolelle. Sitä voidaan käyttää erityisesti metallipinnoille ja muihin vaikeasti kiinnitettäviin kohteisiin. Tunnisteen synteettinen materiaali takaa tuotteen luotettavuuden ankarissa olosuhteissa, kuten kemikaalit ja puhdiastuksen sairaala- ja muissa puhtautta vaativissa olosuhteissa.

Tunnisteen itsesäätelevä toiminto sopeuttaa suorituskyvyn automaattisesti optimoiden luentakykyä vaihtelevissa olosuhteissa. Jopa 10 metrin lukuetäisyys tarjoaa täsmällisen luennan kaikkiin kaapeleiden seurantatarpeisiin. Tail tukee täsmällistä inventointia kuten myös reaaliaikaista datan seurantaa. Sitä voi käyttää ohjaamaan työvirtoja ja omaisuuden paikannusta.

Tail soveltuu myös painatettavaksi. Voimme painaa haluamasi sisällön, kuten logon, viivakoodin tai tunnisteen sarjanumeron. Jos olet kiinnostunut kustomoinnista tai muunlaisista tilausmääristä, kysy meiltä tarjous!

Tekniset tiedot

Tuote: Valkoinen UHF tarra
Ympäristö: Sisä- ja ulkotilat
Muoto: Suorakaide
Koko: 115 x 40 mm
Rullakoko: 2000 kpl
Siru: Impinj’s Monza R6
Teknologia: 860-960 MHz
Muisti: 96 bit EPC
Standardi: ISO 18 000-6C, EPC Class 1 Gen
Lukuetäisyys: noin 10 metriin saakka

Käyttökohteita: terveydenhuolto, omaisuudenhallinta, teollisuus.