card-ecostripe-stripe
StoraEnso Stripe tag

Stora Enso Stripe UHF tunniste

Tilausmäärät alkaen 1000 kpl

1 000 kpl Rulla Laatikko
1 000 kpl 5 000 kpl 40 000 kpl

Product Description

Stripe UHF tunniste on optimoitu metallituotteiden tunnistamiseen, erityisesti vähittäiskaupan, toimitusketjun ja lääkealan tarpeisiin. Tunnisteen ohut rakenne ja pieni koko mahdollistavat vähittäiskaupan pienten kohteiden, pienten metallisten teollisuuden työkalujen ja koneen osien tunnistamisen vaarantamatta tunnisteiden lukemista ja suorituskykyä.

Radioaallot saattavat häiriintyä metallin, nestemäisten tuotteiden tai tuotteiden ja pakkausten koostumuksen vuoksi. Se saattaa johtaa tunnisteiden lyhyempään lukuetäisyyteen tai jopa toimimattomuuteen. Stripe-tunniste kiinnitetään osaksi kohteeseen, kuten metallipintaan, kun osa tunnisteesta jää ulkopuolelle parantamaan sen suorituskykyä. Tunnisteella on erinomainen suorituskyky  erilaisilla pinnoilla, kuten metalli ja metallisoidut pakkaukset ja nestemäiset pahvipakkaukset. UCODE 8 ominaisuus takaa vakaan suorituskyvyn erilaisilla taajuuksilla jopa nipeasti vaihtuvissa ympäristöissä. Tunnisteella on mahdollista sasavuttaa jopa 15 metrin lukuetäisyys, riippuen geometriasta, kohteen koosta ja ympäristöstä.

Stripe soveltuu myös painatettavaksi. Voimme painaa haluamasi sisällön, kuten logon, viivakoodin tai tunnisteen sarjanumeron. Jos olet kiinnostunut kustomoinnista tai muunlaisista tilausmääristä, kysy meiltä tarjous!

Tekniset tiedot

Tuote: Valkoinen UHF tarra
Ympäristö: Sisä- ja ulkotilat
Muoto: Suorakaide
Koko: 43 x 21 mm
Rullakoko: 5000 kpl
Siru: NXP’s UCODE 8
Teknologia: 860-960 MHz
Muisti: 128 bit EPC
Standardi: ISO 18 000-63, EPC Gen2v2
Lukuetäisyys: tyypillisesti 10-15 metriä

Käyttökohteita: teollisuus, vähittäiskauppa, lääketeollisuus.