card-ecostripe-stripe
StoraEnso ECO Stripe tag

Stora Enso ECO Stripe UHF tunniste

Tilausmäärät alkaen 1000 kpl

1 000 kpl Rulla Laatikko
1 000 kpl 5 000 kpl 40 000 kpl

Product Description

100% kuitupohjainen ja ympäristöystävällinen ECO Stripe UHF tunniste on suunniteltu vähittäiskaupan käyttöön ja metallipintojen tunnistamiseen. Tunniste on valmistettu ympäristöystävällisellä tuotantoprosessilla uudistuvista materiaaleista. Se yhdistää ainutlaatuisesti anti-tamper toiminnallisuuden ja erinomaisen laajaa taajuusaluetta käyttävän suorituskyvyn metallipinnoille ja muille vaikeasti kiinnitettäville kohteille.

ECO Stripe on erinomainen, helppo ja kustannustehokas ratkaisu monille eri tunnistuskohteille. Tunniste kiinnitetään osittain metalli- tai muuhun kohteeseen, mikä voimistaa antennin suorituskykyä. Ohuen ja pienen kokonsa vuoksi ECO Stripea voidaan käyttää pienimmässäkin vähitäiskaupan tuotteessa tai tunnistamaan pieniä metallisia teollisuuden työkaluja ja osia. Paperiin pohjautuva rakenne mahdollistaa tamper-suojauksen, mikä helpottaa estämään hävikkiä ja vähentäää näpistyksiä, petoksia ja hallinnollisia virheitä. ECO Stripea voidaan käyttää tuotteiden tunnistukseen niiden elinkaaren jokaisessa vaiheessa, valmistuksesta aina myyntiin saakka.

ECO Stripe ympäristöystävällinen tuote ei sisällä muovia tai myrkyllisiä materiaaleja, ja sen hiilijalanjälki on matala. Tunniste on kierrätettävä ja biohajoava, se minimoi ekologista jalanjälkeä ja on siten luonnollinen valinta suuren käyttömäärän kohteisiin.

ECO Stripe soveltuu myös painatettavaksi. Voimme painaa haluamasi sisällön, kuten logon, viivakoodin tai tunnisteen sarjanumeron. Jos olet kiinnostunut kustomoinnista tai muunlaisista tilausmääristä, kysy meiltä tarjous!

Tekniset tiedot

Tuote: Valkoinen UHF tarra
Ympäristö: Sisä- ja ulkotilat
Muoto: Suorakaide
Koko: 43 x 21 mm
Rullakoko: 5000 kpl
Siru: NXP’s UCODE 8
Teknologia: 860-960 MHz
Muisti: 128 bit EPC
Standardi: ISO 18 000-63, EPC Gen2v2
Lukuetäisyys: Tyypillisesti 10-15 metriä

Käyttökohteita: teollisuus, vähittäiskauppa, lääketeollisuus.