card-ecohanger
StoraEnso ECO Hanger tagStoraEnso ECO Hanger tag

Stora Enso ECO Hanger UHF tunniste

Tilausmäärät alkaen 1000 kpl

1 000 kpl Rulla Laatikko
1 000 kpl 3 500 kpl 28 000 kpl

Product Description

Ympäristöystävällinen ECO Hanger on kestävä UHF tunniste, joka on optimoitu vähittäiskaupan ja vaatetusalan tarpeisiin. Tunnisteen koko sopii yhteen vaateripustimien ja hinta-etikettien kanssa. Kuitupitoisen koostumuksensa ansiosta tunnisteen rakenne on joustava ja yksinkertainen, mikä mahdollistaa brändikuvaa tukevat korkealaatuiset tunnisteet. ECO Hanger on ympäristöystävällinen valinta organisaatioille, jotka huolehtivat ekologisesta jalanjäljestään, sillä se on kokonaan kierrätettävä. Tunniste on materiaaliltaan 2-kerroksinen ja paperinen, ilman perinteisissä tunnisteissa olevaa ylimääräistä polyesterikerrosta.

ECO Hanger sopii erityisesti tuotekohtaiseen seurantaan vähittäiskaupan, logistiikan ja toimitusketjun hallinnassa. Tunniste tarjoaa korkeaa luotettavuutta ja erinomaista suorituskykyä huolimatta niiden orientaatiosta. ECO Hanger-tunnisteilla voidaan seurata tuotteita koko niiden elinkaaren ajan, valmistuksesta aina myyntitilanteeseen saakka.

ECO Hanger soveltuu myös painatettavaksi. Voimme painaa haluamasi sisällön, kuten logon, viivakoodin tai tunnisteen sarjanumeron. Jos olet kiinnostunut kustomoinnista tai muunlaisista tilausmääristä, kysy meiltä tarjous!

Tekniset tiedot

Tuote: Valkoinen UHF tarra
Ympäristö: Sisätila
Muoto: Suorakaide
Koko: 54 x 34 mm
Rullakoko: 3500 kpl
Siru: NXP’s UCODE 8
Teknologia: 860-960 MHz
Muisti: 128 bit EPC
Standardi: ISO 18 000-63, EPC Gen2v2
Lukuetäisyys: Tyypillisesti 10-15 metriä

Käyttökohteita: tuotteiden tunnistus, vähittäiskauppa, vaatetusala.