card-ecobumper-bumper
StoraEnso ECO Bumper tag

Stora Enso ECO Bumper UHF tunniste

Tilausmäärät alkaen 1000 kpl

1 000 kpl Rulla Laatikko
1 000 kpl 4 000 kpl 16 000 kpl

Product Description

Ympäristöystävällinen ja paperinen ECO Bumper UCODE 8 UHF tunniste on kestävä valinta vaativiin teollisuuden ja toimitusketjujen tarpeisiin. ECO Bumper edustaa luokkansa parasta suorituskykyä ja luotettavuutta. Paperisubtraatin käyttö valmistuksessa mahdollistaa tunnisteen ohuemman 2-kerroksisen rakenteen poistaen ylimääräiset polyesterikerrokset. Tämä tekee tunnisteesta erityisen joustavan. Tunniste kiinittyy hyvin kaaveriin pintoihin, kuten paperirullien ytimeen. ECO Bumper on kuitupohjainen ja se voidaan kierrättää yhdessä muiden kuitupitoisten pakkaus- ja muiden materiaalien kanssa.

ECO Bumperilla on erinomainen suorituskyky monenlaisissa materiaaleissa ja haasteellisissa ympäristöissä. Se tarjoaa luotettavuutta, mitä vaaditaan suurissa automatisoiduissa ja tehokkuutta vaativissa prosesseissa. Lukuetäisyys on jopa 18-20 metriä. Tunnistetta voidaan käyttää tuotteen tunnistamiseeen koko sen elinkaaren ajan, valmistuksesta aina myyntiin saakka.

ECO Bumper soveltuu myös painatettavaksi. Voimme painaa haluamasi sisällön, kuten logon, viivakoodin tai tunnisteen sarjanumeron. Jos olet kiinnostunut kustomoinnista tai muunlaisista tilausmääristä, kysy meiltä tarjous!

Tekniset tiedot

Tuote: Valkoinen UHF tarra
Ympäristö: Sisä- ja ulkotilat
Muoto: Suorakaide
Koko: 97 x 27 mm
Rullakoko: 4000 kpl
Siru: NXP’s UCODE 8
Teknologia: 860-960 MHz
Muisti: 128 bit EPC
Standardi: ISO 18 000-63, EPC Gen2v2
Lukuetäisyys: 18-20 metriin saakka

Käyttökohteita: teollisuus, toimitusketjun hallinta, vähittäiskauppa.