card-ecobumper-bumper
StoraEnso Bumper tag

Stora Enso Bumper UHF tunniste

Tilausmäärät alkaen 1000 kpl

1000 kpl Rulla Laatikko
1000 kpl 3 500 kpl 14 000 kpl

Product Description

Bumper UHF-tunniste on erinomaisen suorituskykyinen ja tehokas erilaisissa pakkausmateriaaleissa ja haastavissa ympäristöissä. Bumperilla on huippuluokan design, ohut ja joustava rakenne, sen luettavuus on hyvä ja se on kustannustehokas. Tunniste on optimoitu globaalin vähittäiskaupan, teollisuuden ja RTI:n (Returnable Transport Items) käyttöön sekä toimitusketjujen tarpeisiin. Tunnisteen rakenne soveltuu myös kaareville pinnoille, kuten paperirullien ytimeen.

Bumper UCODE 8 on uuden sukupolven tagi, jolla on uusia ominaisuuksia kuten itsesäätely. Tämä ominaisuus varmistaa tuotteen suorituskyvyn laajemmalla taajuusalueella ja sovellusten määrällä. Kokoonsa nähden tunnisteella on erinomainen lukuetäisyys ja se mahdollistaa nopean tiheästi sijoitettujen RFID tagien inventoinnin. Bumper-tagien jäljittäminen ja tunnistaminen onnistuu täsmällisesti ja kustannustehokkaasti läpi toimitusketjun, aina valmistajalta logistiikkapalveluiden tarjoajan sekä vähittäiskauppan käyttöön.

Bumper soveltuu myös painatettavaksi. Voimme painaa haluamasi sisällön, kuten logon, viivakoodin tai tunnisteen sarjanumeron. Jos olet kiinnostunut kustomoinnista tai muunlaisista tilauseristä, kysy meiltä tarjous!

Tekniset tiedot

Tuote: Valkoinen UHF tarra
Ympäristö: Sisä- ja ulkotila
Muoto: Suorakaide
Koko: 97 x 27 mm / 3.82 x 1.06 in
Rullakoko: 3500 kpl
Siru: NXP’s UCODE 8
Teknologia: 860-960 MHz
Muisti: 128 bit EPC
Standardi: ISO 18 000-6C, EPC Class 1 Gen2
Lukuetäisyys: 18-20 metriin saakka

Käyttökohteita: teollisuus, toimitusketjun hallinta, vähittäiskauppa.