Haku päättynyt: Tekninen asiantuntija

Tekninen asiantuntija

Etsimme osaavaan joukkoomme teknistä asiantuntijaa huolehtimaan toimitettujen järjestelmien ylläpidosta sekä uusien järjestelmien asennuksesta asiakkaillemme.

Tärkein ominaisuutesi on rautainen asenne: asiakaslähtöisyys sekä halu pitää itsenäisesti langat käsissäsi ja oppia uutta. Tehtäväsi on ottaa vastaan asiakasprojekteihin liittyviä ylläpitopyyntöjä. Työ vaatii viestintä- ja priorisointitaitoja sekä yhteistyötä softatiimin muiden jäsenten kanssa. Uusien järjestelmien osalta työ vaatii teknistä peruskoulutusta, käytännönläheistä osaamista sähkölaitteiden ja -järjestelmien asennuksesta. Sinulla pysyy perinteiset työkalut ja akkupora kädessä, ymmärrät tietojärjestelmien toiminnan ja sinulla on kyky ymmärtää asiakkaan tarpeita. Viestintä ja yhteistyö, erityisesti asiakkaiden kuin myös sisäisten sidosryhmien ja ulkoisten kumppaneiden kanssa, ovat tärkeä osa päivittäistä työtä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla:

  • Ymmärrys mobiililaitteiden, verkkolaitteiden ja työasemille asennettavien laitteiden toiminnasta
  • Kyky ymmärtää projektien eri osa alueita (mekaniikka, laitteet, taustajärjestelmä, käyttöliittymä jne.)
  • Asenne ja halu oppia uutta
  • Satunnaista matkustusvalmiutta

Haku on voimassa 30.4.2020 asti, mutta käsittelemme hakemuksia niiden tulojärjestyksessä ja täytämme työtehtävän, kun sopiva ehdokas osuu kohdalle.

**

Jos tulevilta kollegoiltasi Toptunnisteella kysytään mikä on parasta työtehtäviin liittyen, ”monipuoliset työtehtävät” on yleisin vastaus. Tämä tarkoittaa meillä hyvää työilmapiiriä, mukavia työkavereita, laajaa kirjoa erilaisia projekteja ja hankkeita sekä tapaa tehdä työtä. Meillä saa laittaa itsensä likoon, tehdä töitä hyvän porukan kanssa ja olla ylpeä aikaansaannoksista. Liiketoimintamme perustuu henkilöstömme osaamiseen ja haluun innovoida uutta.

Lisätietoa työtehtävästä ja yrityksestä antaa:

Pauli Tossavainen, puh. 0400 790290

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen: pauli@nulltoptunniste.fi

Asiakkaat-sivulta löydät esimerkkejä siitä, miten olemme auttaneet asiakkaitamme saamaan parempia tuloksia RFID:lla.