SOL Palvelut Oy:n piirivartiointi pyörii NFC:llä

0

Haaste

SOL Palvelut Oy:n turvapalveluissa haluttiin helpottaa ja nopeuttaa raportointia. Paperipohjaisesti raportoinnista haluttiin siirtyä reaaliaikaiseen mobiiliraportointiin.

Ratkaisu

Paperipohjainen raportointi korvattiin ToP Tunnisteen mobiililla NFC-ratkaisulla. Asiakkaan tarpeiden mukaan koodattuja NFC-tunnisteita sijoitettiin valvottuihin kohteisiin. Kun kohteesta vastaanotetaan kutsu, paikalle mennyt henkilö raportoi käynnistään koskettamalla tunnistetta Windows Phone -puhelimellaan. Raportti välittyy reaaliajassa SOLin hälytyskeskukseen.

Kustannustehokkaat NFC-puhelimet raportoinnin työkaluiksi

Aiempi aikaavievä jälkikäteisraportointi on nyt SOLilla historiaa kun raportit laaditaan helposti ja automaattisesti käyntien ohessa. Raportointiprosessi vartijalta esimiehille ja aina asiakkaille asti sujuu täysin sähköisesti. Automatiikka minimoi virheet ja tieto kulkee luotettavasti ja reaaliaikaisesti kaikille osapuolille. Työajansäästö kumuloituu läpi koko prosessin ja kenttätyön mielekkyys kasvaa.

SOL Palvelut Oy / Turvapalvelut

SOL Palvelut Oy on osaava ja innovatiivinen, kansainvälinen palvelualan perheyritys, joka tuottaa monipuolisia siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja turvallisuuspalveluita.

Vartijan pääasiallisena tehtävänä on turvata asiakkaan kanssa yhteistyössä laadittujen ohjeiden mukaisesti yrityksen kiinteää ja irtainta omaisuutta. Valvontaa tehdään erikseen sovittujen tarkastuskierrosten avulla alueella tai kiinteistössä. Yleisiä aluevartiointitehtäviä ovat mm. avaus-, sulku- ja tarkastuskierrokset, hälytyslaitteiden päälle- sekä poiskytkennät ja hälytysajot.

 

Sol Turvallisuuspalvelut

– – –

Ota yhteyttä niin kerromme lisää: Jussi-Pekka Koskinen p. 010 841 0339 tai https://toptunniste.fi/yhteystiedot/

Share.

About Author

Comments are closed.