SOL Palvelut Oy | Hyvin pyyhkii, raportit NFC:llä

0

Haaste

SOL Palvelut Oy:n siivouspalveluissa haluttiin helpottaa ja nopeuttaa raportointia. Työläästä paperipohjaisesta raportoinnista haluttiin siirtyä reaaliaikaiseen mobiiliraportointijärjestelmään, jonka käyttö olisi nopeaa ja helppoa.

Ratkaisu

Paperipohjainen raportointi korvattiin ToP Tunnisteen mobiililla NFC-ratkaisulla. Siistittäviin kohteisiin asennettiin NFC-tunnisteet ja kohteessa käynyt henkilö raportoi käynnistään yksinkertaisesti koskettamalla tunnistetta työpuhelimellaan, jossa on NFC-lukija. Raportti välittyy reaaliajassa SOLin siivouspalveluiden keskukseen.

Raportoinnin teko ja lähettäminen ei vaadi työntekijän huomiota kuin hetken. Sen tekemiseen riittää NFC-lukijalla varustettu työpuhelin, muita välineitä ei tarvita. Itse tunnisteet ovat pieniä ja huomaamattomia ja niiden kiinnitys on helppoa ja nopeaa. Tarratunnisteiden liimapinta on valittu niin, että tunnisteen poistaminen ei vie esimerkiksi seinän maalipintaa mukanaan.

Kustannustehokkaat NFC-puhelimet raportoinnin työkaluiksi

Aiempi aikaavievä jälkikäteisraportointi on nyt SOLilla historiaa. Raportit laaditaan helposti ja automaattisesti varsinaisen työn ohessa. Raportointiprosessi siistijältä esimiehille ja aina asiakkaille asti sujuu täysin sähköisesti. Työajansäästö kumuloituu läpi koko prosessin, mutta ennen kaikkea ajankäyttö kohteessa tehostuu ja työn mielekkyys kasvaa.

SOL Palvelut Oy / Siivouspalvelut

SOL Palvelut Oy on osaava ja innovatiivinen, kansainvälinen palvelualan perheyritys, joka tuottaa monipuolisia siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja turvallisuuspalveluita.

Huippuunsa koulutetut SOL Siivouspalveluiden siivoamisen asiantuntijat ovat varma ja tehokas ratkaisu kaikkiin puhtaanapidon tilanteisiin. Sopiva ratkaisu muovataan siivoustarpeen mukaan, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai sähkökeskus.

Sol

– – –

Ota yhteyttä niin kerromme lisää: Jussi-Pekka Koskinen p. 010 841 0339 tai https://toptunniste.fi/yhteystiedot/

Share.

About Author

Comments are closed.