Saksalainen RMV käyttää NFC-tunnisteita joukkoliikenteessään

0

Haaste

Rhein-Main-Verkehrsverbund (RMV) etsi edullista, ulkoilman ja ilkivallan kestävää NFC-tunnistetta julkisen liikenneverkon pysäkeille. Tuotteen tuli kestää kovia ja vaihtelevia sääolosuhteita kaupunkiympäristössä ja olla nopeasti kiinnitettävissä erityyppisille materiaaleille, myös metallipinnoille.

Ratkaisu

Top Tunniste kehitti yhteistyössä RMV:n kanssa Kontaktpunkt-tunnisteen. Tunnisteet kiinnitettiin erilaisiin maanpäällisiin ja -alaisiin rakenteisiin, kuten metallisiin lippuautomaatteihin, maalatuihin metallipylväisiin ja muovisiin rakenteisiin. NFC- ja QR-tunnisteessa on useita suojaavia kerroksia kestämään ankaria sääolosuhteita sekä ilkivaltaa. Yli 25000 tunnistetta asennettiin noin 11000 bussi- ja raitiovaunupysäkille Frankfurt am Mainin alueella.

Rhein-Main-Verkehrsverbund / RMV

Rhein-Main-Verkehrsverbund on Frankfurt/Mainin joukkoliikennetarjoaja ja samalla yksi suurimmista kuljetusalan yhdistyksistä Saksassa. RMV koordinoi ja järjestää aluebussi- ja rautatieliikenteen palveluja yli 14000 neliökilometrin matkalla. Yhdistys perustettiin vuonna 1995 ja nykyään RMV kuljettaa yhteensä 660 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

rmv

– – –

Ota yhteyttä niin kerromme lisää: Pauli Tossavainen, p. 010 841 0335 tai https://toptunniste.fi/yhteystiedot/

Share.

About Author

Comments are closed.