RFID-TUOTTEET

Korkea suorituskyky automaattisessa tunnistamisessa tehostaa prosesseja
LAADUKKAAT RFID-TUOTTEET LUOTETTAVAAN TUNNISTAMISEEN

Etsitkö tuotetta automaattiseen etätunnistamiseen? Puuttuuko sinulta kriittinen RFID-tunniste, jolla liität omaisuutesi tai laitteesi prosesseihin? Tiedätkö mikä RFID-lukija sopii parhaiten sinun tarpeeseesi? Tarvitseeko henkilökuntasi kulkulupia, joiden käyttöä pystytään seuraamaan?

Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia RFID- ja NFC-TUNNISTEITA, -LUKIJOITA ja -TULOSTIMIA automaattiseen etätunnistamiseen. Luotettavat ja korkean suorituskyvyn omaavat RFID-tuotteet tuovat lisäarvoa prosesseihisi. Kustomoidut ja koodatut RFID tuotteet yrityksesi ominaisuuksilla tukevat brändiäsi.

Meidän erikoisalaamme on paitsi RFID-teknologian asiantuntijuus, asiakkaan palvelu. Opastamme mielellämme RFID-teknologiassa ja autamme sinua valitsemaan juuri oikeat tuotteet projekteihisi. Automaattinen etätunnistaminen on kestävän kehityksen mukainen valinta ja säästää resursseja. Ota yhteyttä ja etsitään sinulle sopiva ratkaisu.

Tarjotaksemme laadukkaimmat RFID-tunnisteet ja laitteet, toimimme yhteistyössä pitkäaikaisten kumppaneidemme kanssa.

Täyden tuotevalikoimamme löydät WEB STORESTA >>

RFID TUNNISTEET

Toptunniste tarjoaa laajan valikoiman RFID-tunnisteita erilaisiin ympäristöihin, teollisuudesta asiakaskohtaisiin ratkaisuihin. On olemassa useita vaihtoehtoja parhaan suorituskyvyn omaavista RFID-tunnisteista, jotka sopivat vaativimpiinkin kohteisiin, ankarasta teollisuuskäytöstä ympäristöystävällisiin kertakäyttöisiin ECO-tunnisteisiin. Olemme erikoistuneet kustomoimaan RFID-tunnisteet asiakkaan tarpeisiin. Tarjoamme sekä koodauspalvelut että ulkoasultaan personoidut ja brändätyt tuotteet. Ohjeistamme sinua RFID-teknologiassa ja löydämme juuri sinun projektiisi sopivat tuotteet.

Olemme Confidex Ltd., Stora Enso ja SMATRTRAC N.V. -tuotteiden jälleenmyyjä. Tuotteet ovat myynnissä WEB STORE’ssa >>

LUKIJAT JA LAITTEET

Toptunniste tarjoaa korkean suorituskyvyn omaavia RFID-lukijoita ja -antenneja. Toimiakseen luotettavasti, RFID-järjestelmät tarvitsevat erinomaista toimivuutta. RFID-lukijat, jotka voivat olla kiinteästi sijoitettavia ja käsikäyttöisiä/kannettavia, voivat lukea ja kirjoittaa tietoa RFID-tunnisteisiin. Sopivan RFID-lukijan löytäminen projektiisi voi olla haastavaa. Me ohjeistamme ja autamme sinua löytämään juuri sopivat laitteet.

Korkealaatuiset sakasalaiset FEIG’n lukijat sekä Mojix’n ja Nordic ID’n laitteet löydät WEB STORE’sta >>

ÄLYKKÄÄT TUOTTEET

RFID-teknologiaa on liitetty myös moniin älytuotteisiin, kuten avaimenperiin, RFID-kortteihin ja -rannekkeisiin. Nämä tuotteet on suunniteltu erityisesti käyttäjän tunnistamiseen tai kulunvalvontaan. Jos et ole varma mikä tuote sopisi käyttöösi parhaiten, aloituspakkaukset (Starter Kit) sisältävät kokoelman tageja testauskäyttöön.

Jos sinulla on idea RFID-tuotteesta, ota yhteyttä niin neuvomme. RFID-tuotteet löydät myös WEB STORE’sta >>

KUSTOMOIDUT TUOTTEET

Etsitkö tunnisteita tai muita RFID-tuotteita yrityksesi ilmeellä ja logolla. Brändätyt RFID-tuotteet lisäävät yrityksesi näkyvyyttä ja työntekijöiden sitoutuneisuutta. Olemme erikoistuneet asiakaskohtaisiin tuotteisiin, joten voimme räätälöidä ja koodata tunnisteesi.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja kustomoiduista tuotteista ja ominaisuuksista, joita tarvitset.

RÄÄTÄLÖIDYT ASIAKASRATKAISUT
RFID:n edut
  • Automaattisesti tallennettu data on tarkempaa ja virheettömämpää
  • Omaisuuden jäljitettävyys säästää aikaa ja kustannuksia
  • Informaatiota voidaan seurata ja välittää reaaliaikaisesti
  • Nopeuttaa tuotannon läpimenoaikoja
  • Tehostaa tuotteiden elinkaaren hallintaa
  • Tehostaa työnkulkua
  • Resurssit voidaan sijoittaa tuottavammin automaation johdosta
  • Parantaa tehokkuutta ja kannattavuutta
Tarvitsetko neuvoja tunnisteista, laitteista tai kustomoiduista RFID-tuotteista?
Ota yhteyttä: products@nulltoptunniste.fi tai puhelin 010 841 0330.