Toptunniste Smart SHELF

Smart SHELF älyhylly - Enemmän tehokkuutta teollisuuden ja logistiikan prosesseihin

Smart SHELF by Toptunniste on älyhylly-ratkaisu, jolla voidaan ohjata satoja tuotenimikkeitä automaattisesti. Smart SHELF älyhylly-ratkaisulla saadaan nopeutettua prosessia ja tehostettua varastonhallintaa. Materiaalin saatavuus varmistuu, mikä tarkoittaa tuottavuuden parantumista. Automaattinen tunnistaminen vähentää manuaalista työtä ja virheitä. Älyhyllyn avulla varastosaldojen seuranta, inventointi ja tuotteiden tilaus on automatisoituna nopeaa ja jopa reaaliaikaista.

TOIMINNALLISUUS

Käytössä Smart SHELF tarjoaa automaattisen tuotteiden tunnistamisen. Tarvikkeita sisältävän laatikon RFID-tunniste luetaan, kun tyhjä laatikko laitetaan palautushyllylle. Älyhylly tietää milloin hylly vaatii täydennystä, ja tilaus uusista tuotteista lähtee automaattisesti toiminnanohjausjärjestelmään tai muuhun tietojärjestelmään. Älyhyllylle voidaan asettaa hälytys tuotesaldojen perusteella. Se varmistaa tuotteiden saatavuuden juuri oikeaan aikaan.

YHDISTETTÄVYYS

Smart SHELF älyhylly voidaan liittää asiakkaan tietojärjestelmiin, kuten tuotannonhallintajärjestelmään ERP’iin. Tämä mahdollistaa automaattisen tuotteiden tilauksen varastosta suoraan tilausjärjestelmään, kun asetettu saldoraja hälyttää.

EDUT

Toptunnisteen Smart SHELF -ratkaisu tarjoaa älykkään palvelun tuotteiden ja pienten esineiden hallintaan tuotantoympäristöissä. Smart SHELF on helposti sovellettavissa muille liiketoimintasektoreille. Lue lisää eduista alta.

Automatisoitu tuotteiden ja varaston hallinta moninkertaistaa tehokkuuden
  • Mahdollisuus hallita jopa satoja tuote-nimikkeitä
  • Prosessit nopeutuvat ja varastonhallinta paranee
  • Tuotteiden saatavuus varmistuu, oikea tuote oikeaan aikaan
  • Automaattinen ja reaaliaikainen tuotteiden tilaus
  • Inhimilliset virheet ja viiveet jäävät pois, kun manuaalinen työ vähenee
  • Tuotannonhallinta paranee asiakkaan tietojärjestelmiin välitetyn datan avulla
Suunnitellaan yhdessä liiketoimintaasi parhaiten tukeva älyhyllyratkaisu.
Ota yhteyttä 010 841 0330 tai jätä soittopyyntö!