Toptunniste Smart CABINET

Smart CABINET älykaappi – Älykäs ja reaaliaikainen varastoratkaisu

Toptunniste Smart CABINET älykaappi on älykäs ja reaaliaikainen varastoratkaisu, joka tunnistaa automaattisesti tapahtumat ja inventoi älykaapin jokaisen tapahtuman jälkeen. Älykaappi tunnistaa RFID-teknologian avulla kaapissa olevat tuotteet, otot ja sisään tai ulos kirjautuvat käyttäjät. Smart CABINET älykaappi pitää huolen varastosaldoista ja tilaa tarvittaessa automaattisesti tuotteet tietojärjestelmän kautta. Tämä parantaa laitteiden ja tuotteiden jatkuvan saatavuuden.

Reaaliaikainen inventaarion seuranta parantaa toimintojen läpinäkyvyyttä ja tehostaa toimintojen hallintaa. Tuotteiden menekin seuranta parantaa tuotteiden ja kulujen kohdentamista. Tämän ansiosta tuotteiden hävikki pienenee ja kustannuksia säästyy.

TOIMINNALLISUUS
Toptunniste Smart CABINET sisältää RFID-lukijalla toimivan pienvaraston tai kaapin sekä ohjelmiston, jonka kautta varaston tietoja luetaan ja välitetään eteenpäin. Älykaappi-ratkaisussa varastoon sijoitettavat tuotteet merkitään RFID-tunnisteilla, jolloin älykaappi tunnistaa automaattisesti, kun tuotteet sijoitetaan tai otetaan ulos varastosta. Älykaapin lukitus avataan henkilökohtaisella NFC-tunnisteella. Lukitus mahdollistaa käyttäjien tunnistamisen, kun he avaavat lukituksen. Ratkaisulla pystytään seuraamaan henkilötasolla, kuka on varastossa käynyt, mitä tavaraa ja milloin käyttäjä on sieltä ottanut. Tämä auttaa kulukohdennuksessa ja pienentää merkittävästi tuotteiden hävikkiä.
YHDISTETTÄVYYS

Smart CABINET älykaappi voidaan yhdistää asiakkaan tietojärjestelmiin, kuten toiminnanohjausjärjestelmään ERP tai kalustostonhallintajärjestelmään. Tämä mahdollistaa automaattiset tilaukset varastosta suoraan järjestelmään, kun asetettu saldoraja alittuu.

EDUT

Toptunnisteen Smart CABINET älykaapin avulla on mahdollista toteuttaa automaattinen tilausjärjestelmä, joka parantaa tuotteiden jatkuvaa saatavuutta. Reaaliaikainen inventaarion seuranta parantaa toimintojen läpinäkyvyyttä ja hallintaa. Tuotteiden kulutuksen seuranta auttaa allokoimaan niitä paremmin ja saamaan tietoa siitä, mihin projektiin laitteita on käytetty, kuten myös raportoimaan ja kohdistamaan kustannuksia paremmin. Lue lisää eduista alta.

Älykäs varasto tunnistaa käyttäjät ja inventoi reaaliaikaisesti
  • Älykaappien sijoittelu on helppoa: varmistaa tuotteiden saatavuuden 24/7
  • Reaaliaikainen varaston seuranta: saadaan tietoa kuka, mitä ja milloin
  • Automaattinen inventointi ja tilaukset
  • Varastosta otetut tuotteet voidaan kohdistaa oikealle työlle
  • Tuotteiden menekin seuranta, raportointi ja toiminnanohjaus
  • Tuotteiden hävikki minimoituu ja saadaan kustannussäästöä
Etsikö käyttöösi sopivaa älykaappi- tai älyvarastoratkaisua?
Ota yhteyttä 010 841 0330 tai jätä soittopyyntö!