OneMed Suomi Oy | RFID pitää huolta terveydenhoidon tarvikkeista

0

Haaste

OneMed Suomi Oy on tunnettu ensisijaisesti terveysalan tukkurina, mutta yritys on vahvistanut viime vuosina asemaansa myös muiden toimialojen tukkukaupassa. Projektin tavoitteena oli tehostaa varastotilojen käyttöä ja sitä kautta pienentää tarvikkeisiin sidottua pääomaa. Myös hoitohenkilökunnan tarvehankintoihin käyttämää työaikaa haluttiin pienentää.

Ratkaisu

Top Tunniste toteutti automaattisen tilausratkaisun, joka toteutettiin asiakaskohteisiin NFC-tunnisteilla. Langaton älyhyllyratkaisu automatisoi hyllytyspalvelun tilaukset: tuotekortit on varustettu NFC-tunnisteilla ja tilaus järjestelmään tehdään lukemalla tuotekortti. Tilausraportit ovat nähtävissä selaimella. Lukijalaitteen välittämät tilaukset toimitetaan ajastettuina koontilähetyksinä OneMed Oy:n henkilöstölle.

Täysin sähköinen prosessi asiakkaalta OneMedille

Tuotteiden tilaaminen muuttui OneMedin asiakkaille aiempaa huomattavasti helpommaksi ja nopeammaksi. Hoitohenkilökunnan kallista aikaa ei enää tuhlata tilauskaavakkeiden täyttämiseen kun tilattavat tuotteet kirjataan järjestelmään lukijalaitteella automaattisesti. Tilausraportit ovat reaaliaikaisesti saatavilla ja selattavissa.

Työaikaa todettiin säästyvän ennen kaikkea tarvikkeiden hankintaan käytetyssä ajassa: aiemmin tähän oli käytetty noin 41 h/viikko kun uuden järjestelmän myötä aikaa käytettiin enää 23 h/viikko. Säästöjä saatiin myös matka- ja työaikakuluissa. OneMedilla varastoitavien tuotteiden määrä oli vähentynyt 600:sta 300:aan. Palvelua käyttäneiden kokemukset olivat siis kokonaisuutena erittäin positiiviset.

OneMed Oy

OneMed Oy tuo maahan, markkinoi, myy ja jakelee laajaa tuotevalikoimaa, joka palvelee sekä perus- että erikoissairaanhoidon tarpeita. Terveydenhoidon lisäksi yritys vahvistaa asemaansa jatkuvasti myös muiden toimialojen tukkurina. OneMed Oy kuuluu OneMed-konserniin, joka on Pohjois-Euroopan johtava terveydenhoitotuotteiden myyntiin, markkinointiin ja jakeluun erikoistunut yritys.

 

OneMed

– – –

Ota yhteyttä niin kerromme lisää: Jussi-Pekka Koskinen p. 010 841 0339 tai https://toptunniste.fi/yhteystiedot/

Share.

About Author

Comments are closed.