Komponentit

Tarjoamme käyttöösi suuren valikoiman RFID- ja NFC- laitteita sekä tunnisteita. Toimimme yhteistyössä tarkkaan valittujen pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden sekä komponentti- ja laitetoimittajien kanssa. Autamme sinua löytämään tarpeitasi vastaavat tunnisteet ja laitteet.


Tunnisteet

Kauttamme saatavilla laaja valikoima RFID tunnisteita erilaisiin käyttökohteisiin. Olemme erikoistuneet asiakaskohtaisiin ja kustomoituihin RFID tunnisteisiin, jotka teemme asiakkaidemme tarpeiden mukaisiksi. Tarjoamme myös tunnisteiden personointi- ja koodauspalveluita, sekä opastamme tunnisteiden tekniikan ja ominaisuuksien kanssa.

Olemme  Confidex Ltd:n tuotteiden jälleenmyyjä ja SMATRTRAC N.V:n valikoitu yhteistyökumppani, joiden tuotteet löytyvät verkkokaupastamme.

ConfidexSmartrac


Lukijat

Sopivan lukijan löytäminen käyttöympäristöön voi olla haastavaa. ToP Tunniste Oy opastaa laitevalintojen valinnassa ja hankinnassa.

Kauttamme on tarjolla laadukkaat suomalaiset ja saksalaiset RFID -lukijat, joihin voit tutustua myös verkkokaupassamme.

FEIGnordicID


Verkkokauppa

Valikoimistamme löytyvät laadukkaat ja luotettavat NFC, HF ja UHF tunnisteet sekä lukijat. Olemme erikoistuneet räätälöityihin tunnisteisiin, jotka sopivat vaikeisiin oloihin.

VERKKOKAUPPA