Tuotteet

Valikoimiimme kuuluu kattavasti eri tarpeisiin suunniteltuja RFID- ja NFC-laitteita sekä -tunnisteita. Osa tuotteista löytyy suoraan varastostamme Tampereelta. Pitkäaikaiset yhteistyökumppanuudet sekä tunniste- että laitetoimittajissa takaavat parhaan hyödyn asiakkaalle, sillä tunnemme tarjoamamme tuotteet läpikotaisin. Autamme sinua löytämään tarpeitasi vastaavat tunnisteet ja laitteet. Tutustu tuotteisiin VERKKOKAUPASSAMME >


Tunnisteet

Käyttötarkoitus ja -olosuhteet määrittävät tunnisteen ominaisuudet. Tarjoamme laajan valikoiman RFID-tunnisteita niin teollisuuden, vähittäiskaupan kuin julkishallinnonkin tarpeisiin. Erikoisalaamme on asiakaskohtaiset ja kustomoidut tunnisteet, jotka räätälöidään käyttökohteen ja -tarpeen mukaan. Tunnisteiden personointi- ja koodauspalvelut kuuluvat  palveluvalikoimaamme.

Olemme Confidex Ltd:n tuotteiden jälleenmyyjä ja SMARTRAC N.V:n valikoitu yhteistyökumppani. Molempien toimittajien tuotteet löytyvät myös verkkokaupastamme.

Confidex        Smartrac


Lukijat

Käyttöympäristöön sopivan lukijan löytäminen voi olla haastavaa. Haet sitten kevyttä käsilukijaa tai koko varastotilan kattavaa ratkaisua löydät oikeat tuotteet meiltä. Jos kaipaat apua tekniikan kanssa niin ei hätää: opastamme laitteiden valinnassa.

Kauttamme saat laadukkaat suomalaiset ja saksalaiset RFID-lukijat. Myös nämä tuotteet löytyvät verkkokaupastamme.

FEIG                Nordic_id_logo_black_orange


Verkkokauppa

Valikoimistamme löytyvät laadukkaat ja luotettavat NFC-, HF- ja UHF-tunnisteet sekä lukijat. Iso osa tuotteista löytyy heti varastostamme Tampereelta.

Olemme erikoistuneet räätälöityihin tunnisteisiin, jotka sopivat haastaviin olosuhteisiin. Tutustu valikoimaamme verkkokaupassamme: siellä voit laittaa meille myös tarjouspyynnön isommista eristä tai kustomoiduista tuotteista.

VERKKOKAUPPAAN