Smart CABINET

Smart CABINET by ToP Tunniste on älykäs ja reaaliaikainen varastoratkaisu, joka tunnistaa tuotteet, otot ja käyttäjät sekä inventoi ja tilaa automaattisesti tuotteet.

Smart CABINET sisältää RFID-lukijalla toimivan pienvaraston tai kaapin sekä ohjelmiston, jonka kautta varaston tietoja luetaan ja välitetään eteenpäin. Älyratkaisussa varastoon sijoitettavat tuotteet merkitään RFID-tunnisteilla, jolloin älykaappi tunnistaa automaattisesti, kun tuotteet sijoitetaan tai otetaan ulos varastosta. Älykaapin lukitus avataan henkilökohtaisella NFC-tunnisteella. Lukitus mahdollistaa käyttäjien tunnistamisen, kun he avaavat lukituksen. Ratkaisulla pystytään seuraamaan henkilötasolla, kuka on varastossa käynyt, mitä tavaraa ja milloin käyttäjä on sieltä ottanut. Tämä auttaa kulukohdennuksessa ja pienentää merkittävästi tuotteiden hävikkiä.

Älykaappi voidaan yhdistää asiakkaan tietojärjestelmiin, kuten toiminnanohjausjärjestelmään. Tämä mahdollistaa automaattiset tilaukset varastosta suoraan järjestelmään, kun asetettu saldoraja alittuu.

WüCON Compact on yhdessä Würthin kanssa kehitetty älyvarastoratkaisu.

WüCON Compact on yhdessä Würthin kanssa kehitetty älyvarastoratkaisu.

EDUT:

  • Älykaappien sijoittelu on helppoa: varmistaa tuotteiden saatavuuden 24/7
  • Reaaliaikainen varaston seuranta: saadaan tietoa kuka, mitä ja milloin
  • Automaattinen inventointi ja tilaukset
  • Varastosta otetut tuotteet voidaan kohdistaa oikeaan työhön
  • Tuotteiden menekin seuranta, raportointi ja toiminnanohjaus
  • Tuotteiden hävikki minimoituu ja saadaan kustannussäästöä

Lataa esite SmartCabinet_by_TopTunniste >

Lue lisää Würthin kanssa kehitettystä Wücon COMPACT älyvarastoratkaisusta täällä >

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva älykäs varastoratkaisu: CEO Jussi-Pekka Koskinen, p. 010 841 0339 tai jp.koskinen (at) toptunniste.fi.

#Smartcabinet #Älykaappi #RFID #tracking #Betterknowledge