Wanted: Full Stack Developer

Full Stack Developer

Etsimme innovatiivista Full Stack -devaajaa toteuttamaan liiketoimintamme asiakasprojekteja ja pilotteja.

Ohjelmointitaitojen lisäksi tärkeimmät ominaisuutesi ovat asenne ja halu kehittää uutta. Kehitettävät järjestelmät ovat joskus kompleksisia ja räätälöityjä Java-pohjaisia kokonaisuuksia, joilla ylläpidetään asiakkaidemme toimintaa. Käyttämiämme pääteknologioita ovat Java, Angular, SQL-tietokannat ja REST. Ymmärrys ja osaaminen C/C++, C# ja UI/UX-suunnittelusta on eduksi.

Käyttämiemme teknologioiden ansiosta voimme tarjota haastavia ja omaa osaamista kehittäviä tehtäviä niin uransa alussa olevalle kuin jo useita vuosia Java-kehitystä tehneelle ohjelmistokehittäjälle. Halu kehittää omaa osaamista, sekä hyvät tiimityöskentely- ja viestintätaidot ovat työssäsi tärkeitä. Edellytämme joko suomen tai englannin kielen taitoa.

Käsittelemme hakemuksia niiden tulojärjestyksessä ja täytämme työtehtävän, kun sopiva ehdokas osuu kohdalle.

**

Jos tulevilta kollegoiltasi Toptunnisteella kysytään mikä on parasta työtehtäviin liittyen, ”monipuoliset työtehtävät” on yleisin vastaus. Tämä tarkoittaa meillä hyvää työilmapiiriä, mukavia työkavereita, laajaa kirjoa erilaisia projekteja ja hankkeita sekä tapaa tehdä työtä. Meillä saa laittaa itsensä likoon, tehdä töitä hyvän porukan kanssa ja olla ylpeä aikaansaannoksista. Liiketoimintamme perustuu henkilöstömme osaamiseen ja haluun innovoida uutta.

Lisätietoa työtehtävästä ja yrityksestä antaa:

Pauli Tossavainen, puh. 0400 790290

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen: pauli@nulltoptunniste.fi

Asiakkaat-sivulta löydät esimerkkejä siitä, miten olemme auttaneet asiakkaitamme saamaan parempia tuloksia RFID:lla.