Fazer Makeiset | Mobiiliraportointia RFID:llä makeutettuna

0

Haaste

Fazer Makeiset halusi kehittää henkilöstönsä työmatkaraportointia paperipohjaisesta kilometrien ja muiden matkakulujen kirjaamisesta digitaaliseen suuntaan. Raportointi oli aiemmin hyvin manuaalista ja vaati paljon työtä useassa käsittelyprosessin vaiheessa. Toiveena oli saada aikaleima ja kirjaukset matkakuluista sähköisesti. Tietojen haluttiin siirtyvän reaaliaikaisesti Web-pohjaiseen työkaluun työnjohdon käyttöön ja hyväksyttäväksi. Lisäksi raportointitiedot tuli välittää osaksi toiminnanohjausjärjestelmää mm. palkanlaskentaan.

Ratkaisu

Työmatkaraportointi toteutettiin Trikker Service -alustalle. Henkilökunnalla on käytettävissään raportointiin matkapuhelinratkaisu, NFC-tunnisteet sekä Web-käyttöliittymä. Raporttien tekeminen tapahtuu osana työpäivää ja tiedot siirtyvät reaaliaikaisesti linjaorganisaation käyttöön. Raporttien hyväksynnän jälkeen tiedot siirtyvät automaattisesti Fazer Makeisten Cognos-tietojärjestelmään.

Paperipohjaisesta raportoinnista mobiilidataan

Liikkuvaan työhön kuuluu väistämättä työtehtävien, matka-ajan, kilometrien ja päivärahojen raportointi ja työmatkakulujen korvaaminen. Monimutkainen raportointi ei sovi tähän yhtälöön. Raportoinnin ja kirjausten tulee tapahtua helposti ja yksinkertaisesti ilman paperipinoja, automaattisesti ja työn ohessa.

NFC-puhelimia ja -tunnisteita hyödyntävä Trikker Service on ideaalinen ja nopea tapa raportoida työmatkojen kilometrit ja matkoihin kulunut aika sekä toimenpiteet eri kohteissa. Ratkaisu koostuu asiakaskohtaisista ominaisuuksista ja standardoidusta järjestelmäalustasta, jonka ansiosta käyttöönotto on nopeaa ja kustannustehokasta. Yritys saa tehokkaan, juuri sille optimoidun ratkaisun vaivatta, avaimet käteen -periaatteella.

Fazer-konserni ja Fazer Makeiset

Fazer-konserni sai alkunsa vuonna 1891 perustetusta perheyrityksestä, kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsinkiin. Konserniin kuuluu kaksi liiketoiminta-aluetta, Fazer Food Services ja Fazer Leipomot & Makeiset, jotka luovat makuelämyksiä omilla aloillaan. Makeistoimialalla Fazer Makeiset on Suomen johtava yritys sekä vahva toimija Itämeren alueella. Makeistehtaat sijaitsevat Suomessa: Vantaalla, Lappeenrannassa ja Karkkilassa.

Fazer

– – –

Ota yhteyttä niin kerromme lisää: Jussi-Pekka Koskinen p. 010 841 0339 tai https://toptunniste.fi/yhteystiedot/

Share.

About Author

Comments are closed.