Eazybreak: Lounasmaksamisen helppoutta NFC-maksutunnisteella

0

Eazybreak-palvelun alkuperäinen idea on ollut työsuhde-etujen, kuten liikuntaseteleiden ja lounaan, helppo maksaminen mobiilisti. Perinteisesti lounasetu on tarjottu työntekijöille joko prepaid-seteleillä tai vaihtoehtoisesti sopimusruokailuna, jolloin lounaan hinta veloitetaan työntekijän tunnistuksen ja toteutuneen käytön mukaan.

Eazybreak tarjoaa mobiilimaksamisen rinnalla vaihtoehtoista tuotetta eli maksutunnistetta erityisesti sopimusruokailun maksamiseen suurten volyymien ravintoloissa. Lounaita saatetaan maksaa ravintolassa jopa 500 kertaa muutaman tunnin aikana, joten sillä kestääkö maksaminen kolme vai kymmenen sekuntia, on suuri merkitys. Tuotteen kehittämisen lähtökohtana on ollut tehdä lounaan maksamisesta mahdollisimman helppoa ja nopeaa sekä vähentää sopimusravintolan henkilöstön työtä.

ToP Tunnisteen toimittaman uudistetun NFC-maksutunnisteen voi liittää esimeksiksi avaimenperään tai kaulanauhaan. Ostotilanteessa lukulaite tunnistaa käyttäjän maksutunnisteen sisältämän numeron perusteella ja veloittaa automaattisesti lounaan sopimushinnan. Eazybreak laskuttaa asiakasta toteutuneen käytön mukaan kahdesti kuukaudessa sopimusravintolan puolesta.

ETUJA:

  • Maksutapahtuma nopeutuu kassalla lyhentäen jonotusaikaa
  • Asiakaspalvelun sujuvuus paranee
  • Syötyjen lounaiden laskutus automatisoituu sopimusravintolalle
  • Kaikkia osapuolia helpottava maksutapa
  • Maksutunnisteen helppo käytettävyys

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää älykkäistä ratkaisuistamme tunnistamiseen liittyen: puh. 010 841 0330 tai sales (at) toptunniste.fi.

Eazybreak on helppokäyttöinen mobiilipalvelu työsuhde-eduille. Eazybreak tuo hyötyjä ja säästöä jokaiselle ketjun toimijalle: työnantajalle, työntekijöille sekä palveluita tarjoaville kauppiaille. Eazybreakin kasvavaan asiakaskuntaan kuuluu jo yli 130 000 loppukäyttäjää yli 500 yritystä. Eazybreak Palvelun etuja hyödyntävät mm. Tieto Oyj, Sodexo, Elixia kuntokeskukset, kaikki Suomen R-kioskit, Ravintola Factory, Yliopiston Apteekki, Suomen UNICEF ry sekä useat muut yritykset pankki- ja vakuutus-, IT- sekä palvelualojen sektoreilta.

index

 

Share.

About Author

Comments are closed.