CERTEGO: Tehokkaampaa ja läpinäkyvämpää turvallisuusratkaisuiden huoltopalvelua RFID/NFC-tunnistamisella

0

Ajatus NFC-tunnisteiden hyödyntämisestä huoltoprosessissa lähti CERTEGOlla alkujaan laitteisiin kiinnitettävästä NFC-tarrasta, jonka avulla pystyttäisiin laitteita seuraamaan tarkemmin. CERTEGO on kehittänyt turvallisuusratkaisuiden huoltopalveluihin sovelluksen, jossa hyödynnetään NFC-tunnistamista. Palvelun avulla asiakas saa reaaliaikaista tietoa laitteiden kunnosta ja huolloista.

CERTEGOn ratkaisu pitää sisällään jokaiselle ovelle, ovikoneistolle tai kulunvalvontalaitteelle liitettävän oman yksilöllisen NFC-tunnisteen ja koodin, jonka perusteella huolto tilataan. Asiakas lukee NFC-tunnisteen älypuhelimella ja tekee huoltotilauksen mobiilisovelluksen kautta. Asiakas pystyy seuraamaan ajantasaisesti huollon etenemistä. Palveluun muodostuu asiakkaan käyttöön täydellinen laitteiden huoltohistoria ja sitä kautta väline tiedolla johtamiseen. Palvelussa voidaan seurata myös määräaikaishuoltojen ajantasaisuutta, kuten myös tarkistamaan tuotetietoja esim. lukkorungon osalta.

ext

Palvelun edut

Palvelun avulla CERTEGO on digitalisoinut asiakkaan huoltoprosessin. Aikaisemmin huoltotilaukset on hoidettu puhelimitse ja huoltoraportoinnit on tehty manuaalisesti paperilla. Dokumentiksi on jäänyt työmääräin.

NFC-tunnistus tuo läpinäkyvyyttä ja helppokäyttäisyyttä asiakaspalveluun. Asiakas saa reaaliaikaista tietoa huolloista ja laitteiden tilasta. Huoltoon ei tarvitse soitella, vaan vikailmoituksen voi tehdä helposti mobiilisovelluksen kautta. Dokumentointi ja huoltojen raportoinnit viranomaisille helpottuvat.

Palvelun avulla saadaan tarkempaa tietoa kiinteistöstä, kun tietoja laitteiden mahdollisesti toistuvista vioista on helppo ylläpitää. Kokonaisuutta pystytään seuraamaan laajemmin sekä puuttumaan tarvittaessa ongelmakohtiin.

Palvelu auttaa myös CERTEGOn toimintaa, kun korjaustilauksissa tiedetään heti mikä laite on kyseessä. Tämä helpottaa ja nopeuttaa työtä. Palvelusta nähdään suoraan, mitä komponentteja laitteessa on, ja osataan varata näin oikeat tarvikkeet mukaan huoltokäynnille.

Uusi tapa toimia

CERTEGO on turvallisuusalan johtava toimija, joka merkitsee myös palveluiden jatkuvaa kehittämistä. Kyseinen palvelu ja tapa toimia ovat uusia. Palvelun kehittämisen tavoitteena on nykyaikaistaa toimintaa sekä kasvattaa ja tuottaa asiakkaalle lisäarvoa. Tarkoituksena on kehittää palvelua eteenpäin edelleen asiakkaiden toiveiden pohjalta.

Palvelu tullaan lanseeramaan loppuvuodesta 2018 ja sillä näyttäisi olevan hyvin kysyntää. Palvelu sopii kohteisiin, joissa halutaan hallita useita ovia ja muita kulunvalvontalaitteita. Ratkaisua käytetään paitsi ovissa ja ovikoneistossa, myös kiinteistön turvatekniikkaan liittyvissä palveluissa, kuten kameravalvonnassa ja rikosilmoituksissa. Pilottivaiheessa on ollut mukana kauppakeskus ja sairaala.

NFC-tunniste

Palvelussa käytetty NFC-tunniste on kaikille pinnoille asennettava ja kännykällä luettava tarra, joka vie tavallisen käyttäjän CERTEGOn nettisivuille, mutta oikealla puhelinsovelluksella CERTEGOn ylläpitopalveluun. ”Tunnisteessa on CERTEGOn värit ja logo, ja tunnisteen koko on meille ideaalinen 30x30mm, joten se sopii kohteisiimme täydellisesti. ToP Tunniste toimitti huoltopalveluidemme käyttöön juuri toivotunlaisen tuotteen”, kertoo Tero-Tapio Taavitsainen CERTEGOlta.

**

CERTEGO tarjoaa kokonaisvaltaisia lukitus- ja turvallisuusratkaisuja kaiken kokoisiin tarpeisiin, aina pienistä huoltotilauksista suuryritysten kansainvälisiin projekteihin. Kattavilla huolto- ja kunnossapitopalveluilla CERTEGO varmistaa, että ratkaisut toimivat luotettavasti ja katkoksitta, vuoden jokaisena päivänä. CERTEGO on ASSA ABLOYN omistama Pohjoismaiden ja Suomen johtava turvallisuusratkaisujen toimittaja. CERTEGO tarjoaa turvallisuutta, johon voi luottaa.

www.certego.fi

certego

Share.

About Author

Comments are closed.