Älykäs NFC-metallitunniste – HeartSafe®

0

Haaste

HeartSafe® AED Locator on englantilainen yritys, joka tuottaa ja ylläpitää julkiseen käyttöön tarkoitettuja defibrillaattoreita. Osa laitteista sijaitsee ulkotiloissa. Toimintavarmuuden mobiiliraportointiin kaivattiin säänkestävää ja toimintavarmaa ratkaisua.

Ratkaisu

Raportointia varten kustomoitiin älykäs NFC-tunniste. Yhdistetyssä NFC- ja QR-tunnisteessa on suojaava kerros kestämään vaihtuvia sääolosuhteita ja eristekerros, joka mahdollistaa tunnisteen kiinnittämisen metalliseen HeartSafe®-kaappiin. Tunnisteen avulla defibrillaattorin huoltaja tekee huoltoraporttinsa, joka on reaaliaikaisesti keskuksen nähtävissä.

Toimintavarmuuden takaaminen NFC:n avulla

Käyttämällä innovatiivista ja kehittynyttä tekniikkaa HeartSafe®-kaapit tarjoavat nopeimman mahdollisen avun äkillisen sydänpysähdyksen yllättäessä. HeartSafe®-kaappien säännöllinen toimintavarmuuden tarkistaminen ja tämän raportointi ovat elintärkeitä. Tieto, että defibrillaattori on käyttövalmis ja toimiva, on niiden toiminnan ehto.

HeartSafe® AED Locator

HeartSafe® AED Locator on englantilainen yritys, joka on sitoutunut edistämään helppokäyttöisten ja helposti saatavilla olevien defibrillaattoreiden saavutettavuutta maanlaajuisesti.

Heartsafe AED

Ota yhteyttä niin kerromme lisää: Pauli Tossavainen, p. 010 841 0335 tai https://toptunniste.fi/yhteystiedot/

Share.

About Author

Comments are closed.