Älykäs NFC metallitunniste – HeartSafe®

0

Haaste: Defibrillaattoreita on käytettävissä paljon julkisissa tiloissa. Näiden toimintavarmuuden mobiiliraportointiin kaivattiin toimivaa NFC tunnistetta.

Ratkaisu: Raportointiin soveltui erinomaisesti kustomoitu NFC tunniste, joka on kehitetty erityisesti metallipinnoille julkisissa ympäristössä. NFC ja QR-tunnisteessa on suojaava kerros kestämään vaihtuvia sääolosuhteita. Tunniste on sijoitettu metalliseen HeartSafe® kaappiin, jonka avulla defibrillaattorin huoltaja käy merkitsemässä huoltoraporttinsa.

Toimintavarmuuden takaaminen NFC:n avulla

Käyttämällä innovatiivista ja kehittynyttä tekniikkaa HeartSafe® kaapit tarjoavat nopeimman mahdollisen avun äkillisen sydänpysähdyksen yllättäessä. HeartSafe® kaappien säännöllinen toimintavarmuuden tarkistaminen ja tämän raportointi ovat elintärkeitä. Tieto, että defibrillaattori on käyttövalmis ja toimiva on niiden toiminnan perusehto.

HeartSafe® AED Locator

HeartSafe® AED Locator on englantilainen yritys, joka on sitoutunut edistämään helppokäyttöisten ja helposti saatavilla olevien defibrillaattoreiden yleistymiseen maan laajuisesti.

Heartsafe AED

Share.

About Author

Comments are closed.