SOL Palvelut Oy – Piirivartiointi pyörii NFC:llä

0

Haaste: SOL Palvelut Oy:n turvapalveluissa haluttiin helpottaa ja nopeuttaa raportointia. Paperipohjaisesti raportoinnista siirtyminen mobiiliraportointiin.

Ratkaisu: Paperipohjainen raportointi korvattiin ToP Tunnisteen mobiililla NFC-ratkaisulla. Raportti tehdään helposti ja nopeasti koskettamalla tunnistetta Windows Phone- puhelimella. Tunnisteet on sijoitettu eri kohteisiin.

Kustannustehokkaat NFC puhelimet raportoinnin työkaluiksi

Raportit helposti ja automaattisesti työn ohessa. Täysin sähköinen prosessi vartijalta esimiehille sekä asiakkaille. Virheiden ja ”häntien” minimointi. Työajansäästö kumuloituu läpi prosessin.

SOL Palvelut Oy / Turvapalvelut

SOL Palvelut Oy on osaava ja innovatiivinen, kansainvälinen palvelualan perheyritys, joka tuottaa monipuolisia siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja turvallisuuspalveluita.

Vartijan pääasiallisena tehtävänä on turvata asiakkaan kanssa yhteistyössä laadittujen ohjeiden mukaisesti yrityksen kiinteää ja irtainta omaisuutta. Valvontaa tehdään erikseen sovittujen tarkastuskierrosten avulla alueella tai kiinteistössä. Yleisiä aluevartiointitehtäviä ovat mm. avaus-, sulku- ja tarkastuskierrokset, hälytyslaitteiden päälle- sekä poiskytkennät ja hälytysajot.

Sol Turvallisuuspalvelut

Share.

About Author

Comments are closed.