Saksalainen RMV käyttää NFC tunnisteita joukkoliikenteessään

0

Haaste: Rhein-Main-Verkehrsverbund / RMV etsi edullista, ulkoilman ja ilkivalta kestävää NFC tunnistetta bussipysäkeille.Tuotteen tuli kestää koviakin ulko-olosuhteita kaupunkiympäristössä ja olla nopeasti kiinnitettävä eri tyyppisille materiaaleille, myös metallia.

Ratkaisu: Kehitettiin ”Kontaktpunkt” / Contact Point tunniste erityisesti kestämään kovia olosuhteita urbaanissa ympäristössä. NFC ja QR-tunnisteessa on useita suojaavia kerroksia kestämään ankaria sääolosuhteita sekä ilkivaltaa. Yli 25000 Kontaktpunkt tunnistetta on asennettu jo noin 11000 bussi- ja raitiovaunupysäkille Frankfurtin alueella.Tunnisteet kiinnitettiin erilaisiin maanpäällisiin ja -alaisiin rakenteisiin, kuten metalliautomaatteihin, maalatuihin metallipylväisiin ja muovisiin rakenteisiin.

Yhteistyökuvio DB:n kanssa

ToP Tunniste Oy ja Saksan kansallinen rautatieyhtiö Deutsche Bahn (DB) ovat ilmoittaneet yhteistyösopimuksen toimittaa Kontaktpunkt NFC tunnisteita NFC lippujärjestelmään Touch & Travel Saksassa.

Rhein-Main-Verkehrsverbund / RMV

Rhein-Main-Verkehrsverbund (RMV or Rhine/Main Regional Transport Association) on yksi suurimmista kuljetusalan yhdistyksistä Saksassa. RMV koordinoi ja järjestää aluebussiliikenteelle ja rautatieliikenteen palveluja yli 14000 neliökilometrin matkalla. Yhdistys perustettiin vuonna 1995 ja tänään RMV kuljettaa yhteensä 660 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Sen vuoksi kuljettaa noin 2 miljoonaa matkustajaa päivässä, ja se on siten keskeinen tekijä Reinin / Main alueella.

rmv

Share.

About Author

Comments are closed.