Järjestelmät

ToP Tunniste Oy on suomalainen automaattisten tunnistusratkaisujen asiantuntija ja järjestelmätoimittaja. Monipuoliset kokonaisratkaisumme perustuvat RFID -tekniikkaan eli radiotaajuuksilla tapahtuvaan etätunnistukseen.

Olemme keskittyneet passiiviseen RFID -tunnistamiseen ja palveluihin. Yhteistä kaikille ratkaisuille on vahva automatisointi ja niiden tuoma toiminnan tehostuminen. RFID:n ohella ratkaisuissamme voidaan hyödyntää muita tunnistusmenetelmiä kuten viivakoodia.


Omaisuudenhallinta

Kalustonkierto_pyoratOmaisuuden- ja kalustonhallintaratkaisujemme avulla seuraat helposti omaisuutesi kiertoa ja saat siitä arvokasta reaaliaikaista tietoa.

Asiakkaidemme tyypillisimpiä haasteita ovat kierrosta kadonneet tai tiettyyn pisteeseen kasautuneet tuotteet, raportoinnin pitkät viiveet, tietojen käsittelyn vaikeus sekä raportoinnin monimutkaisuus.

Avullamme löydät tehokkaan ja toimivan ratkaisun, joka on myös helppokäyttöinen. Raportointiin voit käyttää RFID-käsipäätteitä, NFC-puhelimia tai -tabletteja.


Teollisuus ja logistiikka

TeollisuusLogistiikka_Trukki
Teollisuuden ja logistiikan ratkaisumme koostuvat tuotannon-, toiminnan- ja logistiikanohjauksen sekä älyhyllypalvelun kokonaisuuksista.

Kun tavoitteenasi on tehostaa ja automatisoida prosesseja, kohdentaa tehokkaammin henkilöstöresursseja tai automatisoida tietojen keräämistä ja raportointia, me autamme tavoitteiden saavuttamisessa.

Tuomme RFID:n sujuvasti osaksi prosessianne yhteistyössä kanssanne.


Mobiiliraportointi

Kannykka-kadessa
Mobiiliratkaisumme mahdollistavat monipuolisen ja tehokkaan kirjaamisen sekä raportoinnin.

Manuaalinen raportointi on aikaa vievää ja inhimilliset virheet ovat mahdollisia. Myös raporttien käsittely ja jatkojalostaminen vievät paljon työaikaa.

Mobiiliratkaisujemme avulla tiedot saadaan kerättyä ja kirjattua sähköisesti työtä tehtäessä esimerkiksi käsipäätteellä, NFC-puhelimella tai -tabletilla. Ratkaisumme ovat saatavilla kätevästi myös palveluna.


Yhteistyökumppanimme

Confidex_LogoFEIG Electornic MojixNordic ID Smartrac