Eazybreak – Parasta sitten lounaan keksimisen

0

Haaste: Eazybreak etsi ratkaisua lounaan helppoon ja nopeaan lähimaksamiseen. Lounasravintoloissa lounaan nauttiminen ajoittuu lyhyelle aikajaksolle, jolloin koko palveluketjun on toimittava nopeasti ja luotettavasti.

Eazybreak oli kokeillut aiemmin jo toisenlaista lähimaksamisen ratkaisua, mutta ei ollut siihen täysin tyytyväinen. Tablettipohjaisessa ratkaisussa ongelmaksi muodostui tabletin NFC (Near Field Communication), eli lähilukuominaisuus, sijaitsi käytön kannalta hankalassa paikassa laitteen takana.

Ratkaisu:  Sopimusravintoloissa otettiin käyttöön Nexus 7 tabletit, jossa lukupiste sijaitsee käytön kannalta optimaalisessa paikassa etupuolella asiakkaalle kehitetyn alustaratkaisun avulla. Lounas maksetaan helposti, nopeasti ja luotettavasti NFC-kortilla, -tarralla tai avaimenperällä, viemällä tunniste lähelle koteloidun tabletin luentapistettä.

Luovaa ajattelua maksamiseen

”ToP Tunniste ehdotti uudenlaista ratkaisua, jossa lukupiste sijaitsee käytön kannalta optimaalisessa paikassa” -toteaa Eazybreakin liiketoimintajohtaja Kai Friman. ”ToP Tunniste reagoi tarpeisiimme nopeasti ja ammattitaitoisesti. Ideasta ensimmäiseen prototyyppiin kului vain viikko. Olemme tyytyväisiä nykyiseen alustaratkaisuumme, sillä meillä on nyt kaikki maksamiseen liittyvät ohjelmistot omissa käsissämme. Maksulaitteesta tuli nopea, luotettava ja käyttäjäystävällinen. Siitä on tullut vain hyvää palautetta”, Friman jatkaa.

Lounasyrittäjät ja asiakkaat ovat tyytyväisiä

”Eazybreak on nopea ja näppärä käyttää – asiakkaat kehuvat sitä” -toteaa kassatarjoilija Anette Paloaho Aroma ravintolasta. ”Meillä menee noin 400 lounasta päivässä ja joka neljäs ruokailija käyttää Eazybreakin maksamista. Tekniikka on toiminut luotettavasti, eikä käytössä ole ollut ongelmia.”

Eazybreak Oy

Eazybreak tarjoaa mobiiliseteliä, joka on turvallinen ja vaivaton lounaan, liikunta- ja kulttuuritapahtuman maksutapa. Mobiilisetelit sopivat sekä sopimusruokailuun että lounassetelimalliin. Eazybreak on vuonna 2009 perustettu kasvuyritys.

Eazy Break

Share.

About Author

Comments are closed.